Nieuwe lesjaar is van start!

posted in: blog, nieuws | 0

Het nieuwe lesjaar is inmiddels van start gegaan. Naast de al bestaande activiteiten zijn er ook weer nieuwe activiteiten op het programma bijgekomen.

Op de donderdagavond start, zodra er voldoende inschrijvingen zijn, de pas afgestudeerde kunstenaar Ferenc Erdok met de les ‘Het hedendaags naakt’. Bij NoorderAteliers is er weliswaar al aanbod in lessen en sessies met model, maar Ferenc zal in deze lessen met een meer hedendaagse aanpak met de groep aan het werk gaan. Er wordt geĆ«xperimenteerd met licht en kleur, en met het bouwen van een composities. Kijk voor meer info op de pagina ‘Het hedendaags naakt’


Op de donderdagochtend is er de Portretles , dit seizoen echter met Joyce Eykhout als de vaste docent, momenteel vervangen door Ad Kempers.
Annelies geeft zoals eerder les op de maandagavond-ateliergroep, samen met Joyce Eijkhout en Ad Kempers op de Portretschool en op de vrijdagochtend. Ook is het mogelijk bij Annelies individuele kunstcoaching te krijgen.

Ad Kempers, Joyce Eykhout en Annelies Middel zullen in het 2e jaar van de Portretschool acte de presence geven.
Opgeven voor de Portretschool kan ook al, deze start september 2023.
Tot die tijd is er mogelijkheid om te groeien bij de Portretles op donderdag!

Wil je beter worden in vorm en in de mensfiguur? Dan is de vrijdagochtend model en portretles ideaal.

Ook is er weer de mogelijkheid om zelfstandig model te tekenen/schilderen.
Dit zijn de onbegeleide sessies op woensdag- en vrijdagmiddag. Je dient je wel uiterlijk een week tevoren op te geven, en het gaat door bij voldoende deelnemers. Hiervoor kun je een knipkaart kopen, te verkrijgen voor 5 of 10 keer.

Ook voor kinderen van 7 tot 12 jaar is er op donderdagmiddag KinderAteliers!
Onder leiding van Frieda de Witte leer je van alles over tekenen en schilderen. Dus hou je veel van tekenen en schilderen en wil je nog veel meer leren? Kom dan meedoen! Zodra er voldoende deelnemers zijn gaan we van start.

We hopen jullie in een van onze dagdelen te mogen verwelkomen en iedereen ook dit jaar weer te mogen inspireren, en te helpen groeien in ieders werkproces!
Geef je dus snel op voor de les(sen) van je voorkeur.

modelsessie – Fotografie: Lesanka Honigh
anatomie in de portretles. Fotografie: Antrude Oudman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *