Annelies Middel
Academie Minerva, 1997

Annelies richtte samen met Chrétien Goos NoorderAteliers op, wat in een paar jaar tijd uitgroeide tot een bloeiende lespraktijk. Van 2006 tot 2009 was ze docent op Academie Minerva. Sinds 2009 werkt ze op de Klassieke Academie als docent anatomisch tekenen. Annelies deed als kunstenaar/docent mee in Ateliercurriculum III en in de Portretschool. Ze geeft les op maandagavond, dinsdag PortretAtelier, de Portretschool II die in september 2021 van start gaat, op de donderdagochtend portretles en is meestal aanwezig bij de inloop op vrijdag.

Haar werk is te zien op anneliesmiddel.com en op instagram

Ruben Postema
Klassieke Academie, 2018

is Alumnus van de Klassieke Academie en is als docent gericht op meetmethoden, techniek, verhouding en vorm, zowel in teken- als in de schilderlessen. Hij biedt methoden voor het juist waarnemen en weergeven van vormen en vlakken. Ruben is de helft van de clusters op  dinsdag de docent bij het PortretAtelier, is vaste docent bij de Portretschool II die in september 2021 van start gaat, en geeft in het eerste blok van 2021 op de donderdagochtend portretles.

Kijk voor meer over Ruben op instagram

Frieda de Witte
Academie Minerva

De docent bij de KinderAteliers is Frieda de Witte, kunstenares in Groningen, afgestudeerd aan Academie Minerva. Ze geeft tevens les in grafische technieken en richt zich daarin specifiek op kinderen. Ook volgt zij nog een opleiding om een docentengraad te behalen. 

Kijk voor meer over Frieda op Friedadewitte.nl of op  instagram