Modelschilderles

| 1

Modelschilderen anno nu 

o.l.v. Ferenc Erdok

Donderdag 19:00-22:00 uur

De lessen van Ferenc zijn altijd met een model. Er wordt gewerkt met een beperkt of uitgebreid coloristisch palet, uitleg over het palet komt in de les aan bod. Daarbij worden bijvoorbeeld gekleurd licht, de hedendaagse beeldcultuur of moderne objecten gebruikt voor de compositie. De focus van zijn lessen ligt op kleur, stofuitdrukking, ritme en licht. Sommige poses zullen over meerdere lessen gespreid worden zodat er langer aan een schilderij gewerkt kan worden. Er wordt feedback gegeven toegespitst op het niveau van de individuele studenten. Zowel beginners als ervaren studenten zijn welkom.

Event Timeslots (1)

Donderdag
-
Modelschilderen olv Ferenc Erdok

 1. Marieke

  Hallo Ferenc,

  Je maakt mooie dingen, met humor, dat vind ik leuk.
  Ik teken en schilder met periodes. Dit jaar wil ik het weer oppakken. Ik heb werkjes gemaakt in acry en olieverf. Daarvoor heb ik cursussen gevolgd in de Walstraat en USVA. Voor een begin in het schilderen met olieverf heb ik een korte cursus bij een olieverfschilder gevolgd. Ik ben geïnteresseerd in portret- en modelschilderen.
  Het lijkt me leuk om gedurende langere tijd, minimaal 10x lessen te volgen op de woensdag of donderdagavond. Kan dat?

  Met vriendelijke groet,

  Marieke

  Hello Ferenc,

  You make beautiful things, with humor, I like that.
  I draw and paint with periods. This year I want to pick it up again. I made works in acry and oil paint. Before that, I took courses in the Walstraat and USVA. For a start in oil painting, I took a short course with an oil painter. I am interested in portrait and model painting.
  I think it would be nice to take lessons for a longer period of time, at least 10 times on Wednesdays or Thursdays.

  Sincerely,

  Marieke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *