Beginnen met schilderen + korte lesmodules

| 0

Op dinsdagavond bieden we een kortere lesseries aan.
Per september start een lesserie voor de beginnende schilder. Je wordt stap voor stap meegenomen in alle onderdelen van het schilderen. Dit gaat in 2 blokken van 10 lessen.
Dat wordt afgewisseld met modules van 4 lessen op de dinsdagavond met een specifiek onderwerp.
Er wordt verder ingegaan op steeds terugkerende thema’s, technieken of anderszins, waarmee dit dagdeel een goede aanvulling kan zijn bij een andere les die je al volgt bij NoorderAteliers.

Lesserie CMYK!

Deze les module gaat over een bijzonder doch elementair kleurakkoord, CMYK: Cyaanblauw, magenta, geel en zwart. Deze drie kleuren vormen op een andere manier dan de rood, geel en blauw van de kleurenleer van Johannes Itten, waar doorgaans vanuit wordt gegaan, ook een volledig kleurakkoord. Mengende vanuit deze drie kleuren ontdek je een vertrouwde werking maar een hoge kleurkracht. Start: 11 juni 2024

Lesserie beginnen met schilderen

In september start een lesserie voor de beginnende schilder. Je wordt stap voor stap meegenomen in alle onderdelen van het schilderen. Je krijgt les in 2 blokken van 10 lessen.

Lesserie stofuitdrukking

Deze module vindt plaats in de winter en behandelt het thema stofuitdrukking: Hoe schilder je bepaalde stoffen, zoals stofplooien, maar ook haar, huid of water.

Docenten: Annelies Middel, Ferenc Erdok en anderen.

Meer thema’s van lesmodules worden zsm bekendgemaakt

Event Timeslots (1)

Dinsdag
-
Kortdurende lesmodules, ook voor beginners
Annelies Middel Annelies Middel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *