Portrettekenen & -schilderen

| 3

Portrettekenen & -schilderen

o.l.v. Annelies Middel 

De portretles ‘Anatomie en portret’ is een dagdeel van 3 uur. De eerste les wordt er gestudeerd naar een schedel, verder is er altijd een model aanwezig, waar soms een uitgebreidere scene omheen wordt gebouwd. Wat komt aan bod: constructie van het hoofd, meten, anatomie, toon, kleur, compositie, paletopbouw, techniek, schildertoets, tot uitdrukking brengen van betekenis in een portret, en meer. De les wordt gegeven door beeldend kunstenaar Ruben Postema


docent Annelies Middel en model Patricia Timmerman in de les ‘Anatomie en portret’ – komend lesblok is Ruben Postema de docent.

Event Timeslots (1)

Donderdag
-
o.l.v. Ruben Postema (blok 1) en Annelies Middel (blok 2)

3 Responses

 1. Heidie de Jong

  Mijn naam is Heidie de Jong ik kom uit Drachten. Ik heb wel aanleg voor poptret tekenen maar ben zeker beginner ik wil heel graag meer leren. Ik zou graag een keer willen komen kijken. Het zal nu ivm coronaregels wel niet kunnen. Ik hoor graag van u als het wel weer kan.
  Hopelijk tot snel
  Groetjes Heidie

 2. Magda Weersing

  Graag wil ik van jullie weten of er weer een cursus portrettekenen- en schilderen start in september a.s. op de donderdagochtend.

  • beheerder

   Hallo Magda,
   Inderdaad start er weer een portretles op de donderdagochtend. Ik mail je de nieuwsbrief ook wel even toe. Welkom als je mee wilt doen, er is nog plek! 26 augustus is de eerste les van het nieuwe seizoen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *