Tekenen & Schilderen – Ateliergroep

| 2

 

Op de maandagavond schildert de Ateliergroep, de langstlopende groep van NoorderAteliers.

 

Op maandagavond geeft docent Annelies Middel les aan een ervaren groep schilders. Iedereen is in ontwikkeling in ieders eigen proces, waarbij Annelies hen in de volle breedte van het schilderen begeleidt. Vorm en idee krijgen tegelijk vorm, er wordt aandacht besteed aan compositie, materiaal en techniek, verfgebruik, toon en kleur, beeldtaal, overgangen, maar ook aan hoe het idee te vertalen naar een beeldtaal. Geleidelijk aan groei je naar een eigen stijl toe. We werken met behulp van opstellingen in het atelier, naar ideeen opgetekend in een dummy (schetsboekje) of beeldverzameling, of ander beeldmateriaal.
Aan het eind van de les bespreken de deelnemers en de docent gezamenlijk het werk.

Kosten: € 378,- per blok (18 lessen)

20180702_213912 20180702_213945

Event Timeslots (1)

Maandag
-
o.l.v. Annelies Middel

2 Responses

  1. harmke spier

    Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn van de verschillende groepen. Kan het helaas niet vinden. Is het mogelijk om in te steken in een groep of is de start op een bepaalde periode.

    • beheerder

      hallo Harmke, je kunt altijd instromen, maar komende week start het nieuwe blok en dat is natuurlijk de beste gelegenheid om te starten! Aan jou de keus. Onder het kopje prijzen staan de kosten, een teken- en schilderles is voor een half jaar 378 euro. Als er model is, zijn de kosten iets hoger, dan komt er 6 euro bij.

Leave a Reply