open les portret bij NoorderAteliers – Drachten op 4 april

posted in: laatste nieuws, nieuws | 0

Anatomie en portret – open les 4 april a.s.

Komende 4 april is er gelegenheid voor nieuwe belangstellenden om te komen kijken of meedoen met een proefles portret, in de Lawei in Drachten. Het model is een veteraan, die in uniform model zal komen zitten. Je bent van harte welkom om te komen kijken onder het genot van een kop koffie of thee, of mee te doen. Graag even een mailtje vooraf wanneer je wilt komen: info@noorderateliers.nl

Portrettekenen & schilderen ‘Anatomie en portret’

o.l.v. Annelies Middel

De portretles ‘Anatomie en portret’ is een dagdeel van 3 uur. De eerste les wordt er gestudeerd naar een schedel, verder is er altijd een model aanwezig, waar soms een uitgebreidere scene omheen wordt gebouwd. Wat komt aan bod: constructie van het hoofd, meten, anatomie, toon, kleur, compositie, paletopbouw, techniek, schildertoets, tot uitdrukking brengen van betekenis in een portret, en meer. De les wordt gegeven door beeldend kunstenaar Annelies Middel. Annelies is tevens anatomiedocent

De lessenreeks van 18 lessen kan 2x per jaar gevolgd worden voor 477 euro, maar kan ook 36 lessen lang gevolgd worden en kost  924 euro.

Volg je beide dagdelen bij NoorderAteliers – De Lawei, krijg je 20% korting op het tweede dagdeel. Een hele donderdag lekker werken!

 

Ateliergroep Tekenen & schilderen

o.l.v. Annelies MiddelIn de teken- en schilderles op donderdagmiddag behandel ik de basis voor een goed schilderij, in de volle breedte. Vorm en idee krijgen tegelijk vorm, en er wordt aandacht besteed aan compositie, materiaal en techniek, verfgebruik, toon en kleur, beeldtaal, overgangen, en meer. We werken met behulp van opstellingen in het atelier, en zo nu en dan ook naar afbeeldingen en eigen materiaal.

De lessenreeks van 18 lessen kan 2x per jaar gevolgd worden voor 369.00 euro, maar kan ook 36 lessen lang gevolgd worden voor een bedrag van 708.00 euro.

 

Volg je beide dagdelen bij NoorderAteliers – De Lawei, krijg je 20% korting op het tweede dagdeel. Een hele donderdag lekker werken!

Anatomie & Portret – tekenen & schilderen
donderdagochtend 09:30 – 12:30
o.l.v. Annelies Middel

Ateliergroep Tekenen & Schilderen
donderdagmiddag 13:30 – 16:30
o.l.v. Annelies Middel

 

Meer informatie? Mail naar info@noorderateliers.nl

docent Annelies Middel en model Patricia Timmerman in de les ‘Anatomie en portret’

Leave a Reply